Skip navigation

Unieke eigenschappen

Le GOOKER "wood-fired" is eenvoudigaan te steken, warmt snel op en is gemakkelijk schoon te maken. In Le GOOKER wordt het voedsel bereid boven het houtvuur en is beschermd tegen directe vlammen. Le GOOKER is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en daardoor weerbestendig. In alle vier de seizoenen klaar om te genieten.

Schoorsteen met regelaar

De klep in de schoorsteen wordt gebruikt voor de regeling van de rookontwikkeling in de oven. Het uittrekken van de roestvrijstalen knop is voldoende om de klep te sluiten.

Nauwkeurige thermometer

De thermometer in Le GOOKER biedt betrouwbare informatie over de warmte in de ovenruimte. Bij het verhogen of verlagen van de temperatuur is het goed rekening te houden met een kleine vertraging. Vanwege het massieve materiaal van de accessoires (grill, steen, ‘plancha’) heeft het materiaal iets meer tijd nodig voor de temperatuurverandering.

Roestvrijstalen handgrepen

De massieve roestvrijstalen handgrepen van Le GOOKER bepalen het uiterlijk en de algehele indruk. Als u deze "wood-fired" oven-grill aanraakt en gebruikt, voelt u de kwaliteit. Hier werd alleen het beste materiaal gebruikt.

De grill

Le GOOKER kan naar keuze met verschillende accessoires worden gebruikt. De massieve grill van geëmailleerd gietijzer zorgt ervoor dat het voedsel niet blijft plakken. Door het gebruik van de ‘déflecteur’ komen vlammen nooit rechtstreeks in aanraking met het voedsel en drupt vet nooit in het vuur.

De ‘plancha’

De ‘plancha’ is een van de hoogtepunten van Le GOOKER. Kleine stukjes - of het nu groenten, vis of vlees is - kunnen uitstekend gegrild worden op de ‘plancha’. Inspiratie voor nieuwe gerechten gegarandeerd.

De steen

Op de steen in Le GOOKER wordt niet alleen brood gebakken. Tarte flambée (Flammkuchen), pizza, gebak en andere gebakken producten worden gelijkmatig en in de beste kwaliteit gebakken. De smaak zal je verrassen.

Magic Arm System (MAS)

Onderscheidend aanLe GOOKER is het Magic Arm System (MAS). Het MAS maakt het mogelijk om alle accessoires (‘plancha’, steen, grill) naar buiten te draaien. Hierdoor kan het voedsel op een prettige werkhoogte makkelijk worden bewerkt zonder last te hebben van de hitte. Op dezelfde manier maakt het MAS het mogelijk om gereedschap tijdens het gebruik te verwisselen.

Hout toevoer

Hout bijstokentijdens het koken is bijzonder eenvoudig met Le GOOKER. Open de klep van de houttoevoer, plaats hout op het reeds aanwezige vuur en sluit de klep. Het kan echt niet eenvoudiger.

Aslade / luchttoevoer

Door de aslade iets naar buiten te trekken of te sluiten, beïnvloeden we de luchttoevoer in Le GOOKER en regelen we zo de temperatuur. Een simpele zaak, eenvoudig en effectief.

Houtopslag

De houtopslag in de ‘Brasero’ heeft genoeg capaciteit voor een tot vier grill- of baksessies metLe GOOKER. De ‘Brasero’ kan worden uitgetrokken, gedraaid en weer naar binnen worden geschoven. Op deze manier wordt het hout beschermd tegen regen (langere pauzes).

De ‘Brasero’

De ‘brasero’ is de mobiele ‘firepit’ in Le GOOKER. Hiermee kan het vuur gemakkelijk worden ontstoken en is de ‘brasero’ uiterst decoratief, bijvoorbeeld bij de ontvangst van gasten. 's Avonds, als het na het eten wat koeler wordt op het terras, kan de ‘brasero’ dankzij de geïntegreerde industriële wielen eenvoudig bij de tafel worden gereden.

De zijtafels

De zijtafelsvanLe GOOKER zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook erg praktisch. Specerijen, oliën of voedsel, klaar of in voorbereiding, kunnen klaargezet worden. De zijtafels zijn gemaakt van speciaal hout en staal, materialen die afkomstig zijn van de scheepsbouw.

Eersteklas vakmanschap

Met Le GOOKER bezit u een "wood-fired" apparaat van de absolute topklasse. Le GOOKER is gemaakt in een gerenommeerde gietijzeren smederij (sinds 1769) in de Elzas in Frankrijk. Alleen de beste materialen worden gebruikt. Emailleren en afwerken gebeurt met de hand.

"Taste the pleasure"

In Le GOOKER kunnen veel bereidingen worden toegepast dankzij de multifunctionaliteit.Le GOOKER nodigt uit om te experimenteren en is een pure inspiratie voor elke kok, of het nu een hobbychef of een professional is.

LeGooker-Kuerbis.jpg